Melem pobedio dečije ekceme

Pisma zahvalnosti

pisma11Ja se zovem Anita Veljković. Imam 11 godina, u petoj godini sam dobila ekcem. Te krastice koje svrbe i perutaju se, mogu ponekad i da bole kad ih majca izgrebe a mogu i da puste krv. Mama je na TV videla nekog doktora iz Beograda. Pozval je broj ispisan na ekranu. Sutradan me je mama spremila i otišle smo za Beograd kod doktora na pregled. Oni su rekli da imam psorijazu vulgaris, još su rekli i da je to nemoguće izlečiti ali postoji mogućnost. Dali su ružičastu kremu, to jest lek, čaj i rekli da moram biti pod dijetom u koju spada samo soja. Ja sam sve jela i pila od soje. Mama me je uveče mazala a ja sam vrištala koliko je to peklo. Jednog dana su lekari rekli da mogu da jedem sve. Mama mi je iskupovala toliko da je mislila da neću moći sve da pojedem. Od gladi sve sam pojele.

Stigli smo kući i jedam rođak nam je rekao za čika Dobricu. Otišli smo kod njega i on mi je dao melem i čaj od koprive.

Melem sam mazala i kupala se u čaju od koprive. Meni to nije bilo teško, sve bih uradila da ponovo obučem suknjicu. Mogu jedino da se puno zahvalim čika Dobrici što me je izlečio.

Rođena sam 1966. godine, živim u Markovcu i evo broja mog telefona ako neko želi da me nešto pita. Anita Veljković 026 861 – 485.


Pisma zahvalnosti

Zovem se Ardita Gurdijeljac, iz Novog Pazara sam, majka četvoro dece. Sa mojim četvrtim detetom, ćerkom, susrela sam se sa, naizgled, ne tako strašnim problemom – dečijim ekcemom, koji je kako je vreme prolazilo uzimao sve više maha lečen neodgovarajućom terapijom. Problem se prvi put javio tri meseca po rođenu moje ćerke. Obratila sam se lekarima koju su govorili da nije opasno i da je to neka vrsta kožne infekcije. Koristila sam razne masti duži vremenski period ali bez uspeha i poboljšana, koža joj je bila suva, ispucala, rane bi od svraba počele da krvare. Ekcem se raširio po licu, vratu… Dete je bilo nervozno, slabo je jela, noćima nije spavala. Ovakav način života, trajao je, dok nisam čula za Dobricu Milovanovića.pisma21

Pozvala sam ga telefonom i ispričala mu za problem sa detetom i terapiju koju sam koristila. Za par dana sam na kućnu adresu dobila čudotvorni melem koji je za nekoliko dana korišćenja dao rezultate, dete je bolje spavalo, jelo, svrab je postepeno nestajao. Uz to je koristila kapi za čišćenje krvi koje je takođe poslao gospodin Dobrica.

Rane po njenom telu su zarasle, koža je čista, nema ožiljka koji su se bili pojavili.

Moja ćerka je sada zdravo dete, veselo, po ceo dan nasmejana i polako se sprema za polazak u predškolsko.

Ja se dragom Bogu zahvaljujem što mi je dao mogućnost da upoznam gospodina Dobricu jer je stvarno jedan veliki Dobrica koji ima dar od Boga da pomaže ljudima.

Ja mu od srca želim sve najbolje i njemu i njegovoj porodici.